Hotel de Paasberg

Welkom bij Restaurant & Lounge Cha House.

Onze keuken is een moderne fusie van de mooiste Aziatische keukens. Speciaal voor u selecteerden wij de meest tongstrelende gerechtjes en presenteren dit op moderne wijze. Wij serveren kleine verfijnde gerechten en adviseren u om een aantal gerechten te combineren naar goed Aziatisch gebruik. Op deze manier kunnen wij u een mooie diversiteit aan smaken bieden.

U kunt ons nieuwe menu hier bekijken!

Wij verzoeken u om te reserveren via 0318- 656437 voorafgaand aan uw bezoek.

 

Party in De Paasberg

U wilt een feest geven voor uw zakenrelaties of voor uw familie? Neem contact met ons op. Ideaal voor teambuilding, weerzien van familie of afsluiting van een congres. Geef uw ideeën door en samen organiseren we het feest dat bij u past.

De gemakkelijke lounge, de gezellige bar, de ruime zalen, Hotel De Paasberg heeft alles voor een passend feest. De koks en medewerkers zijn ervaren in op maat gemaakte evenementen rond een thema.

Combineer uw feest met een van de vele attracties in de buurt. Overdag kunt u de prachtige natuur ontdekken of het gezellige centrum van Arnhem ervaren. Ook kunt u bijvoorbeeld een golfclinic boeken en de dag afsluiten met uw feest in De Paasberg. Van stijlvolle party tot verlengd chique diner, het kan in De Paasberg.

De combinatie van restaurant en hotel is een garantie voor succes. Uw gasten kunnen na afloop van uw bijeenkomst overnachten.

Voor meer informatie en/of het maken van een reservering kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Uw bruiloft vieren in Hotel - restaurant de Paasberg? Dat kan!
Stuur uw informatie aanvraag naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. t.a.v bruiloft informatie.

 

Vergaderen bij Hotel-Restaurant de Paasberg te Ede

Vergaderen en dineren in De Paasberg

Vergaderen en genieten van asian fine food? Dat kan alleen in De Paasberg. Cha House Restaurant en Lounge is ons recent vernieuwde restaurant. Onze keuken is een moderne fusie van de mooiste Aziatische keukens. Neem in alle rust uw zaken nog eens door tijdens een diner of lunch. Een ideaal moment om presentaties, vergaderingen of een nieuwe samenwerking te bekrachtigen. U hoeft niet verschillende locaties te combineren; boek uw vergadering en diner bij De Paasberg. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Restaurant Cha House

 

Voordelige vergaderarrangementen

U kunt kiezen uit verschillende vergaderarrangementen. Een vergadering of een bijeenkomst hoeft niet kostbaar te zijn. Kijk naar de gunstige tarieven van onze vergaderarrangementen. Een scherpe prijs, draadloos internet en professionele beamers geven u de kans om perfecte bijeenkomsten te houden. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met de medewerkers van Hotel De Paasberg, om uw wensen te bespreken. Heeft u al een idee voor uw vergadering of presentatie, neem contact met ons op.

Vergaderarrangementen

 

Bereikbaarheid

De Paasberg in Ede is makkelijk bereikbaar. De snelweg A12 ligt op nog geen 4 kilometer afstand. Direct voor De Paasberg is een beperkt aantal gratis parkeerplekken beschikbaar. Parkeerruimte is altijd beschikbaar in de parkeergarage van Q-park. Parkeren in Q-park kost € 10,- per 24 uur. De parkeergarage ligt op slechts 2 minuten loopafstand. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eenvoudig: vanaf treinstation Ede Centrum wandelt u in 5 minuten naar De Paasberg.

 

Vergaderen en ontspannen

De hele dag vergaderen of een training houden kan vermoeiend zijn. We geven een paar tips om de dag te onderbreken. Gun uw gasten en uzelf een pauze waarna iedereen er weer fris tegen aan kan.

  • Combineer uw vergadering met een fietstocht door de natuur van de Hoge Veluwe.
  • Bezoek het beroemde Kröller-Müller Museum en sluit de dag af met een stijlvol diner in restaurant Cha House.
  • Geef een swingend themafeest in combinatie met de bar.

 

Voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden kunt u onze brochure als PDF-bestand downloaden.

 

   

Kroller-Muller arrangement

Geniet nu van de Veluwe op zijn best!

  • 1 nacht in een comfortabele kamer
  • 1 dag entree tot het nationale park & museum

Speciale aanbieding: € 49,50 per persoon!

Even helemaal weg...

Even helemaal weg met dit heerlijke arrangement...
Overdag kunt u het prachtige Nationale park van de Hoge Veluwe bezoeken. U verblijft in een comfortabele tweepersoonskamer.

 

Fietsen en wandelen over De Veluwe

De Veluwe is een fantastisch fiets- en wandelgebied. Wellicht wel het mooiste wandel- en fietsgebied van Nederland. De afwisselende landschappen zoals bos en heide, de rust en ruimte, maar ook de bijzondere cultuurgeschiedenis maken wandelen en fietsen op de Veluwe eindeloos! Ga onder begeleiding van de boswachter struinen over het Kootwijkerzand met behulp van een GPS, volg een wandelroute van papier of doe mee met een Nordic-walking tocht, een actieve manier van wandelen. Het Fietsroutenetwerk van Route.nl wijst u door middel van knooppunten de weg door het gebied. Of verken de Veluwe via een prachtige fietsroute. Vanuit heel Nederland is de Veluwe makkelijk en snel bereikbaar per trein of auto. Parkeer de auto op een P-Veluwe, en geniet vanaf dit punt van wandel- en fietstochten door de Veluwse natuur, bossen en heidevelden. Geen fiets mee? Deze zijn te huur bij Hotel de Paasberg. Bekijk de fietsroutes nu!!

Zelf een unieke en persoonlike fietsroute uitzetten? Dat kan. Bepaal zelf het gebied waar je doorheen fietst, het startpunt, de pitstops of rustpunten en de afstand, niet het onbelangrijkste. Je krijgt direct leuke tips voor onderweg op het scherm!

Stel hier zelf uw fietsroute samen

   

Hotel De Paasberg

Arnhemseweg 20
6711 HA Ede
Telefoon: +31 (0) 318-651020
Fax: +31 (0) 318-650565
E-mail: info@hoteldepaasberg.nl